• ACCESS BARS®

    Ruimte, rust en ontspanning

    Praktijk Levico voor NEI en Access Bars in Mierlo

ACCESS BARS®

Bars zijn drukpunten op het hoofd, die energiebanen vormen door en om het hoofd heen, waarin ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties liggen opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Door de punten (32 in totaal) in verschillende combinaties zachtjes aan te raken, wordt alle informatie die daar ligt opgeslagen ontladen. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe kansen. Het helpt je bewust of onbewust loslaten wat je niet meer dient. Je ligt tijdens een Access Bars behandeling volledig gekleed op de massagetafel.

Wat gebeurt er met je cellen tijdens een Access Bars® sessie?
De cellen in je lichaam reageren en worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties en dit uit zich in verandering van vorm, maar uiteindelijk ook in ongemakken of zelfs ziekte. Uit onderzoek blijkt dat een access bars behandeling ervoor zorgt dat de lichaamscellen weer hun gezonde bolvormige uiterlijk aannemen.

Wat gebeurt er met je hersengolven tijdens een Access Bars® sessie?
Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (wakker, normale alertheid) via Alpha (ontspannen, kalm, gedachteloos) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je Bars?
Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

access bars

Hebben kinderen baat bij een Access Bars® sessie?
Naast volwassenen kunnen zeker ook kinderen/jongeren een Access Bars behandeling ontvangen. Veel kinderen zijn druk in hun hoofd door de hoge eisen die de maatschappij en school aan ze stelt. Een behandeling helpt je kind om het hoofd te legen van alle prikkels en indrukken om zo meer rust en ontspanning in hoofd en lijf te ervaren.

Locatie

Burgemeester Verheugtstraat 34
5731 AK Mierlo

Regio Mierlo en omstreken

Heb je vragen of wil je meer informatie over Access Bars, neem dan gerust contact met me op. In mijn praktijk in Mierlo kun je ook ’s avonds een afspraak maken. Woon je bijvoorbeeld in Geldrop, Nuenen, Helmond, Lierop, Asten, Someren of niet direct uit de buurt dan ben je ook van harte welkom.