• ACCESS FACELIFT®

    Schoonheid van binnenuit

    Praktijk Levico voor NEI en Access Bars in Mierlo

ACCESS FACELIFT®

Wat als schoonheid van binnenuit ontstaat?
Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huid. Alle oordelen, conclusies en verwachtingen die je opslaat in je lijf, zijn als tekenen van veroudering zichtbaar in je gezicht. Hoeveel heb jij opgeslagen in je cellen, zonder dat je er bewust van bent?

Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. De Energetische Facelift® zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is.

De Energetische Facelift® behandelt de huid en weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen raken de handen ook de corresponderende acupressuurpunten van alle organen aan. Het is dus ook een versterkende en ontspannende behandeling voor het lichaam.

Access Facelift praktijk Levico in Mierlo

Na de behandeling voel je je energieker, meer ontspannen en zie je er stralender uit!

Locatie

Burgemeester Verheugtstraat 34
5731 AK Mierlo

Regio Mierlo en omstreken

Heb je vragen of wil je meer informatie over NEI therapie, neem dan gerust contact met me op. In mijn praktijk in Mierlo kun je ook ’s avonds een afspraak maken. Woon je bijvoorbeeld in Geldrop, Nuenen, Helmond, Lierop, Asten, Someren of niet direct uit de buurt dan ben je ook van harte welkom.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen