• TARIEVEN

    Praktijk Levico

    Praktijk Levico voor NEI en Access Bars in Mierlo

TARIEVEN PER 1 JANUARI 2024

Hieronder vindt u de tarieven voor de behandelingen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op.

Volwassenen

vanaf 16 jaar per 60 tot 90 minuten

€ 50,-

Een afspraak maken

Kinderen

tot 16 jaar per 30 tot 45 minuten

€ 35,-

Een afspraak maken

Mijn consulten worden (nog) niet vergoed door de zorgverzekering, hierdoor is het mogelijk om het bovenstaand lagere tarief te hanteren.

Hoelang duurt het voordat een klacht vermindert/verdwijnt?
Het verschilt per persoon hoeveel behandelingen er nodig zijn, dit is afhankelijk van de persoon en de klacht(en). Gemiddeld genomen is 1-3 behandelingen voldoende.

Belangrijk
Neem bij een afspraak de geneesmiddelen en/of voedingssupplementen die je inneemt mee. Jouw behandeling bij een arts kun je gewoon voortzetten. Alternatieve en reguliere geneeswijzen gaan prima samen. Een consult bij mij mag je er niet van weerhouden je eigen huisarts of specialist te raadplegen bij vragen of problemen. Je behoudt te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid.

Afspraak annuleren
Om te voorkomen dat het volledige consultatietarief in rekening wordt gebracht dient een afspraak minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden.

Betaling
Gelieve contant of per Tikkie te betalen.

Locatie

Burgemeester Verheugtstraat 34
5731 AK Mierlo

Regio Mierlo en omstreken

Heb je vragen of wil je meer informatie over NEI therapie, neem dan gerust contact met me op. In mijn praktijk in Mierlo kun je ook ’s avonds een afspraak maken. Woon je bijvoorbeeld in Geldrop, Nuenen, Helmond, Lierop, Asten, Someren of niet direct uit de buurt dan ben je ook van harte welkom.