• ACCESS CONSSIOUSNESS®

    Access Bars/ Facelift/ Bodyproces

    Praktijk Levico voor NEI en Access Bars in Mierlo

ACCESS CONSCIOUSNESS®

Access Consciousness™ is een verzamelnaam voor verschillende pragmatische tools en processen die ontworpen zijn door Gary Douglas en Dr. Dain Heer, met één doel voor ogen – de wereld veranderen door mensen in staat te stellen in hun eigen kracht te staan, te versterken, hen kennis te geven van wat ze zelf al weten en het bewustzijn op deze planeet te verhogen en het oordeel te verlagen.

Bewustzijn is het vermogen om elk moment van je leven present en aanwezig te zijn zonder oordeel over jezelf of over anderen. Het is de mogelijkheid om alles te ontvangen, niets af te wijzen en alles te creëren wat jij in je leven verlangt.

We zijn geneigd om te functioneren vanuit gedachten, gevoelens en emoties. Access consciousness – toegang tot bewustzijn – gaat over de bevrijding van de polariteit, gevangenschap, conditionering en de beperkingen van onze gedachten, gevoelens en emoties.

In de drukke maatschappij waarin we nu leven is het goed extra aandacht te schenken aan de balans tussen inspanning en ontspanning, tussen belasting en belastbaarheid. De technieken en behandelingen die vallen onder Access Consciousness® geven je meer rust, ruimte en ontspanning, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau, ieder op hun eigen unieke wijze.

Access Bars praktijk Levico in Mierlo

Wat zijn de oneindige mogelijkheden?

Om elk gebied in je leven waar je verandering wenst daadwerkelijk te veranderen, stellen deze tools, Access Bars, Facelift en Bodyprocessing je in staat om de beperkingen de je omtrent het probleem hebt gecreëerd op energetisch niveau los te laten.

Onze beperkingen door gedachten, overtuigingen en emoties zijn op cellulair niveau in ons lijf opgeslagen als bijvoorbeeld kwaadheid, woede, schuld, depressie en/of angst. Access geeft je de mogelijkheid om de energie rondom zelfdestructieve emoties, terugkerende problemen, zelf saboterende gedachtepatronen, dagelijkse stress en onbewuste programma’s blijvend te veranderen.

Wat als jij bereid zou zijn om jezelf te koesteren en zorgzaam te zijn voor jou? wat als je de deuren zou openen naar het zijn van alles waarvan je besloten hebt dat het onmogelijk is om te zijn?

Een vraag zet je in je kracht en een antwoord haalt je uit je kracht!

Locatie

Burgemeester Verheugtstraat 34
5731 AK Mierlo

Regio Mierlo en omstreken

Heb je vragen of wil je meer informatie over NEI therapie, neem dan gerust contact met me op. In mijn praktijk in Mierlo kun je ook ’s avonds een afspraak maken. Woon je bijvoorbeeld in Geldrop, Nuenen, Helmond, Lierop, Asten, Someren of niet direct uit de buurt dan ben je ook van harte welkom.