Access Consciousness®

Wat is Access Consciousness®?

Access consciousness® is een verzamelnaam voor verschillende technieken waaronder Access Bars®, Access bodyprocessing (MTVSS) en Access facelift.

In de drukke maatschappij waarin we nu leven is het goed extra aandacht te schenken aan de balans tussen inspanning en ontspanning, tussen belasting en belastbaarheid. De technieken en behandelingen die vallen onder Access Consciousness® geven je meer rust, ruimte en ontspanning, zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau, ieder op hun eigen unieke wijze.

Wat is Access Bars®?

Bars zijn drukpunten op het hoofd, die energiebanen vormen door en om het hoofd heen, waarin ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties liggen opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Door de punten (32 in totaal) in verschillende combinaties zachtjes aan te raken, wordt alle informatie die daar ligt opgeslagen ontladen. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe kansen. Je ligt tijdens een Access Bars behandeling volledig gekleed op de massagetafel.

Wat gebeurt er met je cellen tijdens een Access Bars® sessie?
De cellen in je lichaam reageren en worden beïnvloed door gedachten, gevoelens en emoties en dit uit zich in verandering van vorm, maar uiteindelijk ook in ongemakken of zelfs ziekte. Uit onderzoek blijkt dat een access bars behandeling ervoor zorgt dat de lichaamscellen weer hun gezonde bolvormige uiterlijk aannemen.

Wat gebeurt er met je hersengolven tijdens een Access Bars® sessie?
Wetenschappelijk hersenonderzoek wijst uit dat de hersenen gedurende een Access Bars Sessie van Beta (wakker, normale alertheid) via Alpha (ontspannen, kalm, gedachteloos) naar de Theta staat gaan. De Theta staat is een diepe ontspanning vlak voordat je in slaap valt. Dit stelt je lichaam en geest in staat om toegang te krijgen tot vastgeroeste gedragspatronen en vastzittende overtuigingen, om meer ruimte te creëren.

Wat zijn de voordelen van het laten nalopen van je BARS?
Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook verdwijnen sommige fysieke en mentale problemen al na één Bars sessie. Op zijn minst zal je je ontspannen en rustig voelen, alsof je een massage hebt gehad. Het daadwerkelijk opmerken van resultaat en verandering kan zich tot over ongeveer drie tot vier weken uitwerken.

Hebben kinderen baat bij een Access Bars® sessie?
Naast volwassenen kunnen zeker ook kinderen/jongeren een Access Bars behandeling ontvangen. Veel kinderen zijn druk in hun hoofd door de hoge eisen die de maatschappij en school aan ze stelt. Een behandeling helpt je kind om het hoofd te legen van alle prikkels en indrukken om zo meer rust en ontspanning in hoofd en lijf te ervaren.

Wat is MTVSS?

Een andere techniek die valt onder Access Consciousness® is MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System). De behandeling vindt op dezelfde wijze plaats als bij Access Bars®, gekleed, liggend op de massagetafel. In plaats van de punten op het hoofd, ligt nu de focus op het lichaam. Door middel van aanraking van verschillende plaatsen op het lichaam, wordt daar een specifieke energie geactiveerd die ontstane blokkades opheft en het lichaam uitnodigt om te helen. Zo ontstaat er ruimte, ontspanning, rust en de energie kan weer volledig stromen, waardoor ook het immuunsysteem wordt geoptimaliseerd. MTVSS werkt op het immuunsysteem, de stofwisseling, de organen, het zenuwstelsel, de spijsvertering, de huid, het gezicht, de lymfklieren, hormoonsysteem en het voortplantingssysteem.

Wat is Access Facelift®?

Wat als schoonheid van binnenuit ontstaat?
Wanneer iemand veel meegemaakt heeft in het leven is dat als eerste duidelijk te zien in het gezicht. Het stralen is weg, rimpels zijn te zien en vaak is er een verzakking van de huid. Alle oordelen, conclusies en verwachtingen die je opslaat in je lijf, zijn als tekenen van veroudering zichtbaar in je gezicht. Hoeveel heb jij opgeslagen in je cellen, zonder dat je er bewust van bent?

Alle cellen en moleculen van de huid houden alle inprentingen en ervaringen vast. De Energetische Facelift® zorgt voor de ontlading van de cellen en moleculen, verwijdert de inprentingen en geeft de huid een verjongende, vernieuwende, energetische uitstraling die te voelen en te zien is.

De Energetische Facelift® behandelt de huid en weefsels van de borst, de hals en het gezicht. Terwijl er specifieke energieën worden gevraagd om te gaan stromen raken de handen ook de corresponderende acupressuurpunten van alle organen aan. Het is dus ook een versterkende en ontspannende behandeling voor het lichaam.

Na de behandeling voel je je energieker, meer ontspannen en zie je er stralender uit.

lees meer
over NEI

nei voor kinderen

kom in
contact

neem vrijblijvend contact op