• NEI coach

    Nicole Nienhuis

    Praktijk Levico voor NEI en Access Bars in Mierlo

Over  Levico

Al een aantal jaren ben ik bezig met een stukje persoonlijke ontwikkeling. Dit is in een stroomversnelling gekomen mede doordat mijn jongste dochter zich anders ging gedragen toen ze naar school ging. Daar zat mijn jongste dochter voor zich uit te staren in de klas. Als er een keuze gemaakt moest worden kon ze dit niet. Als de juf iets vroeg gaf ze geen antwoord, ze durfde niet of begreep haar niet. Eenmaal thuis was het gevolg een flinke ontlading van alle frustratie van de schooldag. Ik wist niet wat er aan de hand was en wat te doen. Volgens de Juf een duidelijke zaak, ze moest getest worden op ADD/ADHD/Autisme etc.

Intuïtief voelde ik dat dit niet de juiste weg zou zijn en in mijn zoektocht kwam ik een test tegen. Is mijn kind hooggevoelig? Deze ontdekking bracht me veel duidelijkheid zowel voor mijzelf als voor mijn dochter.

Zo ben ik terecht gekomen bij Monique, NEI-therapeute. Nog altijd ben ik erg dankbaar dat zij onze dochter, maar zeker ook ons als gezin, heeft geholpen. Zo ervaarde ik zelf hoe waardevol het contact met het onderbewuste kan zijn en hoe dit in korte tijd grote veranderingen teweeg kan brengen. Ik heb veel inzichten mogen ontvangen van haar waardoor ik zelf ook stappen heb kunnen zetten in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ik werd nieuwsgierig wat de NEI voor mij zou kunnen betekenen zowel op persoonlijk vlak (ook ter ondersteuning van mijn dochter) als op professioneel vlak en ben de NEI-coach opleiding gaan volgen. Deze heb ik succesvol afgerond in 2018.

Daarnaast heb ik mij verdiept in de mogelijkheden binnen Access Consciousness® en trainingen Access Bars® gevolgd. Wat fijn om deze behandeling te mogen geven en ook heerlijk om te mogen ontvangen. Je voelt werkelijk meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam. Daarbij heb ik verschillende body processen gevolgd zoals MTVSS, een boost voor je immuunsysteem. En de energetische Access Facelift® zorgt voor een diepe ontspanning en een stralend uiterlijk.

Ook heb ik de opleiding aromatherapie, instructrice Nirvana Fitness, een mix van yoga/pilates oefeningen waar een juiste ademhaling centraal staat en inwijdingen Reiki l, ll en lll gevolgd. En er staat nog genoeg op mijn verlanglijstje om me verder te ontwikkelen.

Hoe fijn zou het zijn als ik nu iets voor jou kan betekenen?

Liefs, Nicole

NEI coach

Nicole Nienhuis

Bij Praktijk Levico wil ik je graag verder helpen.
Wil je een afspraak maken? Bel of mail gerust!

T: 06 24 98 59 02
E: info@praktijklevico.nl

CAT NEI praktijk Levico
GAT NEI praktijk Levico
NEI praktijk Levico Geldrop Mierlo

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl/
Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: gatgeschillen.nl/beroepscode/

Locatie

Burgemeester Verheugtstraat 34
5731 AK Mierlo

Regio Mierlo en omstreken

Heb je vragen of wil je meer informatie over NEI therapie, neem dan gerust contact met me op. In mijn praktijk in Mierlo kun je ook ’s avonds een afspraak maken. Woon je bijvoorbeeld in Geldrop, Nuenen, Helmond, Lierop, Asten, Someren of niet direct uit de buurt dan ben je ook van harte welkom.